Den 25 maj släpper Prins Daniels Fellowship ett youtube-avsnitt där inspirerande entreprenörer och youtubers delar med sig av sina erfarenheter av att driva egna bolag.

Denna sida kommer att uppdateras löpande med information.

Avsnittet kommer att släppas på Prins Daniels Fellowships youtube-kanal.

Till sommaren kommer många gymnasielever stå utan sommarjobb, och många har haft en svår tid under pandemin med skolarbete i hemmet, inställda fritidsaktiviteter och begränsat socialt liv. Med denna webbsändning vill vi uppmuntra till egna initiativ och öka ungas tro på sin egen skapandekraft och företagsamhet!

I avsnittet vrider och vänder vi på några huvudteman som är återkommande när en funderar på att testa på entreprenörskap eller kanske precis kommit igång med en verksamhet:

  • Hur är det att vara entreprenör egentligen, vad gör en om dagarna och varför är det något som fler bör testa?
  • Hur gör man för att komma igång med entreprenörskap, var börjar en egentligen?
  • Vad händer om det inte går som tänkt? Hur hanterar en misslyckanden och är det inte pinsamt om man inte ”lyckas” med sitt entreprenörskap?

Detagare

I sändningen deltar en rad kända ansikten som alla enas i sitt intresse för entreprenörskap och för att inspirera andra att våga testa att gå sin egen väg.

Samarbetsorganisationer

Sändningen sker i samverkan med andra organisationer som också verkar för att inspirera till entreprenörskap. Nedan listar vi dessa organisationer:

  • Ung Företagsamhet
  • Entreprenöskapstävlingen EMax