H.K.H. Prins Daniel, Susanne Najafi, Erik Fjellborg och Roy Fares

Den 18 september samlar vi tre toppentreprenörer för att snacka om företagande och om vad det innebär att vara entreprenör. Hur hittar man sin affärsidé, hur ska man bygga upp sitt team, och framförallt, hur kommer man igång? Detta är några av de frågor som våra entreprenörer kommer att samtala kring den 18 september.


LIVE STREAM

Under sändningen deltar H.K.H. Prins Daniel samt entreprenörerna Susanne Najafi, Roy Fares och Erik Fjellborg. Samtalet modereras av Linda Nyberg.

play-icon
Klicka här ovan för att live-streama kl 10.00 fredag den 18 september, eller närsomhelst i efterhand.

Om entreprenörerna

Susanne Najafi är entreprenör och investerare som grundat eleven.se – en av Nordens största e-handlare inom skönhet. Susanne driver idag det nytänkande riskkapitalbolaget Backing Minds.

Roy Fares är konditorn och entreprenören bakom Mr Cake. Han är en av Sveriges mest efterfrågade konditorer och författare till ett flertal bästsäljande receptböcker.

Erik Fjellborg är VD och grundare av Quinyx som är ledande på schemaläggning med över 400 000 användare. Erik grundade sitt företag som 17-åring efter att ha fått idén under ett sommarjobb på McDonalds.

För dig med UF-företag

Denna sändning är särskilt relevant för dig som ska driva UF-företag under året som kommer. Kick-starta ditt UF-företag med inspiration, tips och handfasta råd. Vi streamar live, men sändningen kommer att ligga uppe på vår hemsida för de som vill titta i efterhand.

Berätta gärna för dina klasskamrater eller din lärare om sändningen, kanske kan ni kolla tillsammans i klassrummet?